Site Loader

Vážení zaměstnavatelé, máte zajištěnou zastupitelnost vaší mzdové účetní?

Vážení zaměstnavatelé, potýkáte se neustále s nepříznivou situací ohledně mzdového účetnictví, kdy ve vaší společnosti funguje jen jedna mzdová účetní, která je vlastně nezastupitelná? Máte pojištěnou situaci v případě nemoci této pracovnice? Platíte pronájem kanceláře, kterou musíte vybavit příslušnými technickými prostředky, které také něco stojí. Počítač, tiskárna, počítačový mzdový SW a platby za jeho udržování, licence … A to jsme nevyjmenovali ještě určitě všechno. Tak právě toto ve spolupráci s naší firmou už nemusíte řešit.

výpočet mezd

Zařídíme a zodpovědně zpracujeme mzdové účetnictví

Převezmeme vaše mzdové účetnictví Praha i včetně personalistiky. Vy nám jen poskytnete potřebné údaje a data, která zrevidujeme, případně požádáme o doplnění a jsme schopni okamžitě vašim zaměstnancům spravovat mzdy. To ale neznamená, že mzdovou uzávěrkou a zasláním výplatních pásek naše práce končí! Samozřejmě zařídíme vše nezbytné a doručíme nejen vám, ale i státním organizacím všechny potřebné přehledy, přihlášky a odhlášky i hlášení změn zaměstnanců. Vám poskytnete potřebné rekapitulace, které budete požadovat včetně měsíčních elektronických platebních příkazů pro mzdy i odvody zaměstnavatele.

šéf relaxuje

Sejmeme z vašich beder nepříjemnou komunikaci se státními úřady!

Budeme vás zastupovat při kontrolách a jednáních na příslušné okresní správě sociálního zabezpečení, na zdravotních pojišťovnách i na finančním úřadu. Jedná se o běžné kontroly, které provádějí státní instituce ohledně správnosti výpočtu mezd, odvodu pojistného a daní dle zákonných norem. Vy už nebudete muset komunikovat se státními organizacemi, protože veškerou agendu na základě vámi dané plné moci, budeme zprostředkovávat my včetně podpisu závěrečného protokolu, který vám už jen předáme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Author: